ILLA home page
  1. Integratie lijst

ILLA biedt een bereik van vooraf gebouwde integraties waarmee je gemakkelijk verbinding kunt maken met je gegevensbronnen met minimale configuratie. Selecteer de juiste integratie uit de lijst met beschikbare opties, voer de benodigde referenties in, en je kunt uw gegevensbron binnen ILLA. Dit elimineert de noodzaak om complexe configuraties in te stellen en stelt u in staat om snel met uw gegevens te beginnen.

Database integraties

naamBeschrijving
MysqlMySQL is een open-source relationeel database management systeem (RDBMS) dat is gebaseerd op de gestructureerde Query Language (SQL).
PostgreSQLPostgreSQL is een open-source object-relationeel database management systeem (ORDBMS) dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en feature-richness.
MariaDBMariaDB is een open-source database management systeem dat een fork is van de MySQL database.
TiDBTiDB is een open-source NewSQL database die Hybrid Transactional and Analytical Processing workload ondersteunt.
RedisRedis is een open source in-memory data structuur opslag die vaak wordt gebruikt als database, cache en berichtmakelaar.
MongoDBMongoDB is een gratis en open-source document-georiënteerd databaseprogramma voor meerdere platformen.
Elastisch zoekenElasticsearch is een open-source, gedistribueerde zoek- en analysemachine gebouwd bovenop Apache Lucene.
FirebaseFirebase is een op de cloud gebaseerd platform voor de ontwikkeling van mobiele en webapplicaties ontwikkeld door Google.
Supabase DBSupabase is een open-source platform voor het bouwen van real-time serverless applicaties. Het is gebouwd bovenop PostgreSQL en biedt een aantal tools en services voor het snel bouwen en implementeren van serverloze applicaties.
ClickhouseClickHouse is een open-source kolomgericht database management systeem dat is ontworpen voor online analytische verwerking (OLAP) en real-time data analyse.

API integraties

naamBeschrijving
REST APIREST is een architectonische stijl voor het bouwen van webdiensten. RESTful-API’s zijn API’s die de REST architectonische stijl volgen.
Amazon S3(Algemene S3)Amazon S3 is een object opslag service aangeboden door AWS. Het biedt veilige, schaalbare en goedkope opslag voor gegevens op het internet.
SMTPSMTP (Simple Mail Transfer Protocol) is een protocol voor het verzenden en ontvangen van e-mailberichten via internet.
GrafQLGraphQL is een query taal voor API’s en een runtime voor het beantwoorden van die vragen met uw bestaande gegevens.