ILLA home page
  1. Container

​

U kunt gerelateerde onderdelen groeperen in een kaart met behulp van het Container component. Containers ondersteunen ook meerdere weergaven waarmee je inhoud kunt scheiden in verschillende weergaven waar gebruikers tussen kunnen overschakelen.

Containers functie als elk ander component. Eenmaal toegevoegd, kun je onderdelen groeperen door op D of K te drukken en ze naar de container te slepen.

​
Meerdere weergaven

Containers ondersteunen meerdere weergaven voor het groeperen van inhoud. U kunt weergaven instellen in de Bekijken sectie van het Inspect tabblad. Slechts ÊÊn weergave is tegelijk zichtbaar en gebruikers schakelen tussen hen door de huidige weergave van het Container component aan te passen.

​
Andere componenten gebruiken om weergaven te wijzigen

U kunt andere componenten gebruiken om containers te besturen door een event-handlers toe te voegen aan andere componenten. De volgende methoden worden ondersteund:

  1. Stel huidige weergave in met sleutel
  2. Stel de huidige weergave in op index
  3. Toon de volgende (zichtbare) weergave
  4. Toon de vorige (zichtbare) weergave

​
Koppel een tabblad aan een container

Je kunt een tab-component gebruiken om een container te besturen door de Link naar een container van het Inspectie tabblad in te schakelen.

Na het koppelen aan een container, zullen labels van tabbladen veranderen in de labels van weergaven. Je kan uitzichten veranderen door op tabbladen te klikken zonder event handlers.