ILLA home page
  1. Bouw uw apps

Met onze uitgebreide bibliotheek van UI-componenten kunt u snel en eenvoudig zeer gepolijste interfaces maken. Je kunt query’s schrijven om met gegevens te communiceren en JavaScript in veel verschillende delen van je applicatie te gebruiken.

Tekstverwerker

Gebouwd, implementeer en voer apps uit met de Web-gebaseerde ontwikkelomgeving

Ontwerp en bruikbaarheid (Pages, Transformers)

Apps personaliseren met aangepaste stijlen en formattering

Afspraak Afspraken Afspraken

Event afhandelaars staat u toe vragen te activeren, componenten te besturen en andere acties uit te voeren als reactie op gebruikersinteracties

Assembleer Onderdelen

Gebruik ILLA’s bibliotheek van UI componenten om de gebruikersinterface van uw app te bouwen.

Componenten zijn een essentieel onderdeel van ILLA, en ze functioneren op dezelfde manier om te React componenten in dat ze eigenschappen kunnen accepteren en een interne status hebben. Door de combinatie van de ILLA’s bibliotheek van componenten met uw gegevens, kunt u interactieve apps bouwen.

Enkele veelvoorkomende componenten zijn:

  • De tabelcomponent wordt gebruikt om gegevens in tabelformaat weer te geven en biedt functies zoals sorteren, filteren, paginering en CSV-export.
  • Het formuliercomponent wordt gebruikt om invoervelden te groeperen en als één eenheid in te dienen.
  • De Selectie-invoercomponent is een combinatie van een dropdown en een invoerveld waarmee gebruikers ofwel een waarde uit een lijst kunnen selecteren ofwel een waarde rechtstreeks als tekst kunnen invoeren.
  • Het kaartcomponent wordt gebruikt om de weergave van gegevens te maken met behulp van grafieken en grafieken.