ILLA home page
  1. Over ILLA

ILLA stelt je in staat interne apps snel te bouwen en te implementeren. Maak verbinding met uw databases en API’s, maak UI’s samen met drag-en-drop bouwstenen zoals tabellen en formulieren, en schrijf query’s voor interactie met gegevens met behulp van SQL en JavaScript.

Wat is ILLA?

ILLA is een open-source low-code platform voor ontwikkelaars om interne tools opmerkelijk snel te bouwen en te implementeren.

Met ILLA, kunt u gemakkelijk verbinding maken met verschillende gegevensbronnen zoals databases, API/GraphQL eindpunten, SaaS tools en cloud opslagdiensten. Dit zijn populaire opties zoals PostgreSQL, MongoDB, MySQL, Stripe, Google Sheets en AWS S3. Eenmaal verbonden, kan ILLA query’s uitvoeren om gegevens op te halen en bij te werken uit deze bronnen. De gebruikersinterface (UI) biedt handige componenten voor het visualiseren en aanpassen van de gegevens, zoals tabellen, kaarten en formulieren.

Met ILLA, kunt u snel en eenvoudig een gebruikersinterface (UI) bouwen met vooraf gebouwde widgets die u kunt slepen en neerzetten op een grid-stijl canvas. Dit vereenvoudigt de integratie van de front-end en back-end van uw toepassing en optimaliseert het gebouwproces. Daarnaast ondersteunt ILLA JavaScript binnen widgets, query’s en andere componenten, waarmee je logische, transformerende gegevens kunt toevoegen en complexe workflows kunt definiëren. Dit maakt het gemakkelijk om je aanvraag aan je specifieke behoeften aan te passen.

Begin met ophalen

Om ILLA, de meest handige manier om je aan te melden en in te loggen bij ILLA Cloud. Om het beoordelingsproces te versnellen, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Discord community, waar je sneller een uitnodigingscode kunt krijgen.

Gemeenschap

Om meer tijdige ondersteuning te krijgen terwijl je ILLA, kun je aansluiten bij onze Discord community. Dit zal u in staat stellen om directe steun van de gemeenschap te krijgen, wat u sneller kan helpen om problemen op te lossen.