ILLA home page
  1. Sivu

ILLAlle rakennettu monisivuinen demo:

Yhden sivun sovellus on sovellus, joka voi vaihtaa sivuja ilman kaikkien osien uudelleenlataamista sivulla. Suurin osa resursseista (mukaan lukien HTML, CSS ja Script) ladataan vain kerran koko sovelluksen elinkaaren ajan, mikä tekee yhden sivun sovelluksen nopeasti.

Usean sivun sovelluksessa, jokainen muutos, kuten tietojen näyttäminen tai tietojen lähettäminen takaisin palvelimelle pyyntöjä, jotka tekevät uuden sivun palvelimelta. Monisivisessa sovelluksessa on muutamia tasoja, mikä tekee sovelluksen rakenteesta yksinkertaista ja yksinkertaista käyttäjille.

ILLA Builderissa yhden sivun sovellus voidaan rakentaa asettamalla sivun runko ja lisäämällä näkymiä osiin, ja monisivuinen sovellus voidaan rakentaa lisäämällä useita sivuja, ja kehittäjät voivat käyttää molempia näistä kahdesta suunnittelu malleja yhdessä sovelluksessa.

Aseta sivujen asettelu

Mene sivun kokoonpanoon seuraavina vaiheina:

Voit käyttää esiasetteluja tai manuaalisesti lisätä ja poistaa osioita asettaaksesi ulkoasun.

Lisää näkymiä sivulle

Näytä polku: merkkijono, joka on leikattu sivun URL-osoitteen jälkeen päästäksesi määriteltyyn näkymään. Sovelluksen käyttöönoton jälkeen täydellinen pääsyosoite on seuraava: https://builder.illacloud.com/{{team_identifier}}/deploy/app/{{app_id}}/{{page_name}}/{{view_path}}

Voit myös syöttää kotisivun ja oletusnäkymän seuraavan polun kautta:

https://builder.illacloud.com/{{team_identifier}}/deploy/app/{{app_id}}.

Yhdistä valikko ja sivut

Lisää tapahtumankäsittelijät valikon nimikkeisiin → aseta Action hakemistoon Set router → valitse sivu ja näytä