ILLA home page
  1. Heijastava Face API

Hugging Face on koneenoppimisyhteisön Github, jossa on tällä hetkellä satoja tuhansia esikoulutettuja malleja ja 10.000 datakokonaisuutta. Voit käyttää vapaasti muiden alan asiantuntijoiden jakamia malleja ja tietokokonaisuuksia tai isännöidä ja ottaa mallejasi käyttöön hugging Facessa.

Esimerkkejä malleista, jotka ovat saatavilla hugging Face -kirjastossa, ovat seuraavat:

  1. BERT (Bidirectional Encoder Representations from Transformers): BERT on Googlen kehittämä muuntajapohjainen malli eri NLP-tehtäviin. Se on saavuttanut huipputason tuloksia kielen ymmärtämisen ja konekääntämisen tehtäviä.
  2. GPT (Generative Pre-training Transformer): GPT on toinen OpenAI:n kehittämä muuntajapohjainen malli. Sitä käytetään pääasiassa kielten sukupolvien tehtäviin, kuten käännöksiin ja tekstien tiivistämiseen.
  3. RoBERTa (Robustly Optimized BERT): RoBERTa on BERT-mallin laajennus, joka kehitettiin parantamaan BERTin suorituskykyä erilaisissa NLP-tehtävissä.
  4. XLNet (eXtraordinary LanguageNet): XLNet on Googlen kehittämä muuntajapohjainen malli, jonka tarkoituksena on parantaa muuntajamallien suorituskykyä kielen ymmärtämisessä.
  5. ALBERT (A Lite BERT): ALBERT on versio BERT-mallista, joka on kehitetty tehostamaan ja nopeuttamaan junatoimintaa ja säilyttämään hyvän suorituskyvyn NLP-tehtävissä.

Mitä voit tehdä hugging Face in ILLA Builder

Hugging Facessa yli 130 000 koneoppimisen mallia on saatavilla julkisen sovellusrajapinnan kautta, jota voit käyttää ja testata ilmaiseksi osoitteessa https://huggingface.co/models. Lisäksi, jos tarvitset ratkaisun tuotantoskenaarioihin, voit käyttää Hugging Facen ference Endpoints, joka voidaan ottaa käyttöön ja käyttää osoitteessa https://huggingface.co/docs/inference-endpoints/index.

ILLA Builder tarjoaa kymmeniä yleisesti käytettyjä etupäähän komponentteja, joiden avulla voit rakentaa erilaisia etupäähän rajapintoja perustuu sinun erityistarpeisiin nopeasti. Samaan aikaan ILLA tarjoaa yhteyden hugging Faceen, jonka avulla voit nopeasti yhdistää APIin, lähettää pyyntöjä ja vastaanottaa palautettuja tietoja. Yhdistämällä API- ja etupääkomponentit, voit toteuttaa vaatimuksen siitä, että käyttäjät voivat syöttää sisältöä etupään kautta ja lähettää sen APIin. API palauttaa luodun sisällön näytettäväksi edessä olevassa päässä.

Määritä hugging Face API -resurssi

OminaisuudetPakollinenKuvaus
NimivaadittuMääritä resurssin nimi, jota käytetään näytettäväksi ILLA:ssa
PääsymerkkivaadittuKäyttäjän pääsy tai API merkitty. Voit saada sen https://huggingface.co/settings/tokens.

Määritä Toiminto

OminaisuudetPakollinenKuvaus
Malli IDvaadittuEtsi malleja: https://huggingface.co/models
Parametrin tyyppivaadittuThe parameter type of your endpoint. (Automatic Copy) Esimerkiksi, jos päätepisteesi tarvitsee tekstin syötteen, valitse ”syötteet” -parametri tekstillä. Jos päätepiste tarvitsee JSON syötteen, valitse täytä parametri “syötteet” JSON tai avaimen arvo.
ParametrivaadittuSyötä parametri. Käytä {{ componentName.value }} komponenttien tietojen käyttämiseen.

Miten hugging Face in ILLA Builder -sovellusta käytetään

Vaihe 1: Rakenna käyttöliittymä ILLA Builderiin

Perustuen kuvaamaasi odotettavissa olevaan käyttöskenaarioon, rakenna etupään käyttöliittymä. Voit esimerkiksi käyttää syöttö- ja kuvakomponentteja, jos tuote ottaa tekstiä ja tulostaa kuvan. Jos tuotteesi ottaa tekstiä ja tuotoksia luotua tekstiä, voit käyttää syöttö- ja tekstikomponentteja.

Seuraava kuva on esimerkki tuotteen etupään sivusta, joka vastaa asiayhteyteen perustuviin kysymyksiin.

Vaihe 2: Luo hugging Face Resource ja määritä toiminnot

Napsauta + Uutta toimintoluettelossa ja valitse Hugging Face Inference API.

Täytä lomake yhdistääksesi hugging Faceesi:

Nimi: Nimi joka näytetään ILLA:ssa

Token: Get in your Hugging Face profile settings

Vahvista mallitiedot hugging Facessa ennen toimintojen määrittämistä:

Valitse malli Hugging Face Model Page

Käytetään esimerkkinä deepset/roberta-base-squad2. Anna yksityiskohta sivu > napsauta Deploy > Klikkaa Inference API

Parametrit “”syötteet”” jälkeen on mitä sinun pitäisi täyttää ILLA.

ILLA Builderissa meidän pitäisi täyttää Model ID ja parametri. Edellä mainitun mallin esimerkkinä voidaan mainita “syötteet” on avainarvopari, joten voimme täyttää sen avausarvolla tai JSONilla.

Ja tuemme myös tekstin syöte ja binary syöttö, joka voi täyttää kaikki hugging Face Inference API yhteyksiä.

Vaihe 3: Yhdistä toiminnot komponentteihin

Jos haluat siirtää käyttäjän etupään syötteen APIlle, voit käyttää {{ noutaaksesi syötettyä tietoa komponentista. Esimerkiksi, input2 on komponentti syöttää kysymyksen ja syötteen1 on komponentti syötettäväksi yhteydessä, voimme täyttää question ja context avaimessa ja täyttää {{ input.value }} arvolla:

{
"question": {{input2.value}},
"context": {{input1.value}}
}

Ennen kuin näytetään Toiminnan tulostiedot etupäässä, meidän on vahvistettava, mihin kenttään eri mallien tuotos sijoitetaan. Kun esimerkkinä otetaan vielä deepset/roberta-base-squad2, tulokset ovat seuraavat:

Joten voimme saada vastauksen komennolla {{ textQuestion.data[0].answer }}(textQuestion on toimen nimi).

Demo